La Gondola Events va ofera posibilitatea de a organiza nunta pentru anul 2019 intr-un cadru de vis. Fiecare cuplu visează la o nuntă perfectă pe care să nu o uite niciodată. Pentru mulți, acest vis poate deveni realitate urmând niște pași destul de simpli, care țin efectiv de organizarea acesteia.

      La Gondola Events va ofera in exclusivitate singura gondola veritabila din Romania. Puteti opta pentru cununia religioasa oficiata pe malul lacului, iar mirii isi vor face aparitia in gondola, spre deliciul invitatilor.

       La Gondola Events, prin wedding planner-ul nostru, va va consilia in pregatirea evenimentului dumneavoastra, in cele mai mici detalii. Nu va trebui sa va faceti griji pentru nimic, deoarece noi ne vom ocupa de tot, locatie, meniu, decor, pachet artistic si tehnic.

      "La Gondola" va ofera o locatie unica in Bucuresti, pe malul lacului Floreasca, unde veti putea opta pentru o nunta in aer liber, avand privelistea lacului, fiind protejati insa de o eventuala ploaie datorita cortului elegant, special amenajat, drapat si innobilat cu candelabre care va vor face sa va simtiti ca in Venetia, orasul indragostitilor.     

      Peisajul va fi completat cu gondola noastra veritabila cu care va puteti plimba si in care puteti face poze, avand astfel o amintire de neuitat.
      Capacitatea maxima este de pana la 300 de persoane.
      Daca nu doriti o nunta in aer liber, salonul "La Gondola" va sta la dispozitie si puteti beneficia de acelasi peisaj datorita suprafetei vitrate ce inconjoara intreg spatiul.
      Daca nu ati vazut locatia "La Gondola" , luati legatura cu wedding planner-ul nostru, la numarul de telefon: 0752.356.356 sau trimiteti un mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nunta pe lac

Copyright © 2012 Restaurant La Gondola